Byta däck

Behöver du hjälp med att byta däck?

Hankook däck

DAGS ATT BYTA DÄCK?

Är du i behov av nya däck eller behöver du byta till sommar- eller vinterdäck så hjälper vi dig gärna. Ring för att boka tid för byte / skifte av dina däck eller för att beställa nya däck i de fall som det inte skulle finnas hemma. Vi har ett brett sortiment av däck och kan ordna fram det mesta.

Vi utför däckbyten på följande:

  • – Personbilar
  • – Lastbil & Buss
  • – Entreprenadmaskiner
  • – Skogsmaskiner
  • – Lantbruksmaskiner
  • – ATV & smådäck

Har du funderingar eller förfrågningar på andra däck så ring oss gärna så hjälper vi dig.

Montering, skiftning, balansering och moms ingår i priset vid köp av ett nytt däck och vid däckbyte byter vi alltid ut den gamla gummiventilen till en ny då ventilen såsom däcket är en färskvara. Vi rengör även fälgen under bytet och ta bort gamla vikter som inte behövs. Sedan tar vi hand om dina gamla däck och även fälgar om de skulle vara dåliga och ser till att det skickas till återvinning.

HANKOOK DÄCK

Hankook är en global koncern som ligger i framkant när det gäller utveckling inom sitt område. Målet för dem är att leverera en säkrare, mer njutningsfull och bekvämare körupplevelse.

Däcken och säkerheten i bilkörning går hand i hand, att däcken ska få föraren att känna sig trygg i vilket väglag som än råder är en självklarhet för Hankook Tire. Är väglaget dåligt ska de teknologiskt sofistikerade däcken alltid klara kraven från föraren. Hankook Tire strävar alltid efter att hitta en personlig känsla och därmed också uppnå en härlig körglädje.  Föraren skall känna en tillfredställelse som överensstämmer med körupplevelsen alla förare letar efter.

Hankook Tire känner en stolthet i att kunna leverera både miljötänk och innovativ teknologi som ligger i framkant när det gäller framtidens miljövänliga bilar.

Alla vid Hankook från ingenjörer till marknadsförare strävar efter att stärka relationen mellan däck och körglädje för att tillfredsställa föraren på bästa sätt.

Wigrens Däckservice AB © 2022. All Rights Reserved.
Wigrens Däckservice AB