Tunga fordon

Köp däck till tunga fordon hos Wigrens

Däck_Hålla

KÖP NYA DÄCK TILL TUNGA FORDON

På Wigrens däck förser vi många företag med allt ifrån skogsmaskinsdäck, entreprenaddäck, traktordäck, lantbruksdäck, lastbilsdäck och bussdäck.

Vår verkstad hanterar alla storlekar och vi arbetar endast med de bästa leverantörerna.
Vill ditt företag ha en pålitlig och erfaren leverantör av däck till din maskinpark, tveka inte att höra av dig till oss.

Vi finns mellan Ulricehamn och Jönköping med ett team du kan lita på.

SKOGSMASKINSDÄCK

Vi har lång erfarenhet av däck till skogsbruket. Med hjälp av modern utrustning från Corghi så löser vi det mesta. Alliance skogsdäck från Nordisk Däckimport AB är något vi jobbar mycket med men kan även beställa hem de flesta andra fabrikat.

ENTREPRENADDÄCK

Söker du däck till en lastmaskin, grävmaskin, dumper, truck eller något annat fordon under denna kategori så kan vi på Wigrens få tag i det mesta. Har du funderingar kring detta så kan du höra av dig till oss.

TRAKTORDÄCK & LANTBRUKSDÄCK

Är du på jakt efter lantbruksdäck då skall du höra av dig till oss. Vi tillhandahåller däck till de flesta jordbruks- och lantbruksmaskiner, allt från traktorer (tvåhjulsdrivet såsom fyrhjulsdrivet) ner till mindre redskap. Alliance och Trelleborg är två märken som vi arbetar mycket med.

LASTBILSDÄCK & BUSSDÄCK

När det gäller lastbilssegmentet ligger Hankook varmt om hjärtat då vi vet de håller hög klass på alla områden. Hankook är i ständig utveckling och förekommer originalmonterat på Scania, Mercedes och MAN med flera.

För mer information om Hankooks lastbil- och bussdäck, se videon nedan.

Wigrens Däckservice AB © 2021. All Rights Reserved.